Lykke er tingen

Lykke lykke!!!!!!!

Etter en herlig dag på jobb kom jeg hjem og sjekket postkassen.

Der lå det brav fra barnehagen vi har søkt på fra juli.

Og gjett hva??

Vi har fått plass!!

Min prinsesse har fått plass:)ÅÅ for en glede..

Lykke lykke!!!!!!

Ja som jeg lovet dere,blir det brun og blid konkurranse.

Jeg trekker tre vinnere,en som vinner solkort verdi 300kr,en som vinner solkort verdi 200 kr og en som vinner solkort verdi 100kr.

Fortell meg hvor ofte du tar sol og hvilken solseng du bruker hos brun og blid:)

Trekker vinnerne 1 mai!!

 

11 kommentarer

Maren

15.04.2011 kl.19:23

Jeg tar alltid Luxura x10, gir fin farge og har god lyd fra anlegget sånn jeg kan slappe ordentlig av:) Prøver å ta sol oftere til spesielle anledninger, feks til min bror sitt bryllup i juni:) da trenger jeg farge! ellers prøver jeg å få til noen ganger i mnd, hvis tiden strekker til. Håper du velger meg, for jeg trenger å bli kvitt den nesten hvite vinterfargen min..

15.04.2011 kl.19:51

hei hei

jeg bruker altid cadilacen i storgata i oslo den er best,lenge siden jeg har tatt sol nå så får vel begynne snart,når jeg da begynner så tar jeg to til tre ganger i uka

hilsen margrethe

Yvonn :D

15.04.2011 kl.22:22

Tra sol når det går mot sommer og på sommeren, men ikke på vinteren. På sommeren tar jeg sol en til to ganger i uken til jeg får en fin farge, også litt når jeg føler jeg trenger det etter det. Jeg bruker alltid luxura bling solsengen :)

Silje Røiseland Strømme

16.04.2011 kl.17:08

Jeg tar ikke så veldig ofte sol egentlig. Tar en gang i blant. Grunnen til at jeg ikke får tatt så mye er rett og slett fordi jeg har hatt litt lite tid. Men når jeg tar sol så pleier jeg å gjøre det på et sted her i Mandal. Det er ikke kjeden brun og blid! Men jeg syntes det hadde vært topp å kunne vunnet et par solkort! tror jeg trenger å få frisket opp brunfargen litt! :)

Sara

16.04.2011 kl.23:19

Prøver å ta sol 2-3 ganger i måneden og bruker alltid luxura sengen fordi elsker rosa og sengene har den fargen haha

Nora

17.04.2011 kl.22:47

Tar sol ca en gang i uken, og da soler jeg meg på brun og blid på bekkestua:) beste sengen er luxura x10 for den syns jeg gir bedre farge til ansiktet enn de andre, pluss at anlegget i den er bedre så musikken høres braa ut:)

Heidi

19.04.2011 kl.19:04

Jeg tar sol en gang i blant, pga det er så dyrt, og uten jobb, har jeg ikke råd til og ta sol ofte. Når jeg tar sol pleier jeg og bruke luxura x10 sengen, føler det er den som er best. Det er og god lyd i annlegget, og høy musikk er et stort pluss når en tar sol synes jeg!

Hilsen Heidi

iselin

20.04.2011 kl.17:09

Jeg bruker Luxura x10 på brun og blid. Pleier å ta sol mellom 1-5 ganger i måneden, spørs helt på hvordan brunfargen har holdt seg, og hvor god råd jeg har :)

Silje

27.04.2011 kl.10:36

Å, hellige sol! Jeg tar sol når jeg føler meg blek og ufresh, det å ha litt farge på skrotten gjør at jeg føler meg mye bedre! I vinter tok jeg veldig lite, men frem til jeg reiser til Egypt nå i vår, skal jeg prøve å få tatt litt mer jevnlig, greit å få bygd opp et grunnlag :)

Jeg er glad de har solkort som gir deg ekstra soletid, Brun&Blid er mye rimeligere enn andre steder jeg har brukt,og jeg har vært fast kunde i tre år.

Jeg har en fast solseng jeg MÅ ha når jeg er der, Luxura x10 syns jeg gir best farge!

cecilie felice

28.04.2011 kl.12:42

jeg slenger meg på jeg ;) hihi..

Soler på Brun og Blid på Hasle, her er det alltid ledige solsenger og renslig, noe som betyr mye for meg. Ikke minst tar solen slik at jeg blir brun, mange andre steder jeg har tatt sol seg jeg ikke forskjell engang.

Solsengen jeg sverger til er Luxura x10, dette er en solseng som er lett å bruke og ikke minst behagelig å ligge i. Hvor ofte jeg tar sol og hvor lenge varierer. Hvem vil vel ikke være brun og blid på engang=)

01.05.2011 kl.14:31

hei på deg?

dette er en kul blogg ,

jeg pleier ta sol på brun å blid å jeg pleier ligge i luxurasolen,

solkrem,hmmm ikke flink til å bruke det nei,kanskje du kan annbefale en?

jeg tar sol ca 46 ganger i mnd.

håper jeg kan vinne det hadde være råkult

hilsen en hemmelig beundrer av bloggen din, terje

Skriv en ny kommentar

Negldesigneren

Negldesigneren

36, Enebakk

Jeg er en jente som lever og ånder for jobben min som negldesigner. Jeg tok utdannelsen på neglakademiet i 2002. Har drevet mitt eget studio siden okt 2002. strøget negldesign,Men jobber nå i salongen -Hos Marna på majorstuen. For timebestilling ring 47332221 lager meg en blogg for og vise litt av jobben min:) Også har jeg to av verdens søteste jenter på 6år og 1 år som jeg liker og vise frem

Kategorier

Arkiv

hits