For en herlig dag :)

I dag var min kjære ektemann i ett møte så han var tidlig hjemme. Og jeg jobber natta,så vi fikk dagen for oss selv. Jeg jobbet natt til i dag,og har fri i helgen. Så jeg benyttet muligheten til å virkelig snu døgnet... Har ikke sovet på over ett døgn. Men jeg har fått kost meg på en laaaang shopping runde med min kjære. Hva er vel bedre enn shopping med en utrolig tålmodig kjæreste? Hånd i hånd og med øynene på hverandre og på klæææær. Digg!!  Vi kom over ett kjempe salg på NAME IT på ski storsenter. Jeg fyldte en stor pose med klær til Prinsessene mine. Masse bukser og gensere til dem begge to. Siden begge to har bursdag om veldig kort tid,og julen står for døre om ikke så lenge, så var det helt perfekt. En stoooor pose og betalte bare 950 kr for alt. Føler vi gjorde mange kupp der ja :) Takk for deeeet  :-P

Når jeg og Anders er ute alene,bare oss to. Da benytter vi hver anledning til å kjærtegne,kysse og se hverandre dypt inn i øynene, holde hånda og virkelig være bare kjærester. Jeg elsker det. Elsker den følelsen jeg får i magen. Jeg er like forelsket i mannen min nå,som når vi traff hverandre. Forelskelsen blir forsterket av de dype følelsene. Men sommerfuglene kiler like mye nå som før. Enda vi er gift og har en hverdag i tidsklemma som alle andre småbarns foreldre. Anders og jeg har til dags dato aldri kranglet,etter at vi ble sammen vel og merke... Vi klarer ikke krangle om vi prøver en gang. Vi kan ha diskusjoner,men vi krangler ALDRI. Missforstå meg rett. Anders har sine feil,og jeg har mine. Men vi elsker hverandre akkurat som vi er. Jeg ville ikke ha forandret noe hos min kjære.

Den dagen jeg giftet meg med Anders,11 juni i år. Da var jeg sikker på at jeg kom til å være kjempe stressa og nervøs. Men det var jeg ikke. Frisøren og sminkøren min var vel den som så og snakket med meg mest før vielsen. Og hun sa det "Du er virkelig den roligste bruden jeg noen gang har sett!" Jeg fantes ikke stressa og ikke nervøs. Tiltross for at vi ble forsinka og været var ekstremt dårlig. Regnet hølja ned. Vi ble stående i kø på vei til kirka. Men jeg var like rolig,og like lykkelig. Har aldri følt at jeg har gjort ett så riktig valg,som jeg gjorde den dagen. Jeg var så sikker i min sak. Anders er mannen i mitt liv! Jeg har prøvd og feilet en MASSE MASSE før jeg traff Anders. Med Anders har jeg funnet roen i mitt liv, Jeg har roet med noe enormt. Har blitt hjemmekjær som få. Jeg har aldri blitt rørt til tårer av andre enn ungene mine. Men Anders kan få tårene frem hos meg. Blir rørt bare av tanken på hvor høyt jeg elsker min kjære Anders.

 

Her står jeg sammen med min kjære pappa og venter på inngangsmarsjen i kirken.

Bettina jenta mi var ringbærer og tok oppgaven på strak arm. Sjelden har jeg vært såååå stolt  <3

 


Lykkelig gift <3

Også må jeg bare vise dere bildet vi har valgt og ha på veggen. Jeg ville ha noe utradisjonelt og særegent,og det ble såååå bra. Bare se her :

Med hvit struktur ramme ble dette bildet heeeelt perfekt på veggen våres.

Nå er det fotballkamp for alle penga her i huset. Dere får ha en god kveld videre. :) Blogges.



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Negldesigneren

Negldesigneren

36, Enebakk

Jeg er en jente som lever og ånder for jobben min som negldesigner. Jeg tok utdannelsen på neglakademiet i 2002. Har drevet mitt eget studio siden okt 2002. strøget negldesign,Men jobber nå i salongen -Hos Marna på majorstuen. For timebestilling ring 47332221 lager meg en blogg for og vise litt av jobben min:) Også har jeg to av verdens søteste jenter på 6år og 1 år som jeg liker og vise frem

Kategorier

Arkiv

hits